Buss4u

Bus4You er en luksuriøs ekspressbuss, og et helt unikt konsept i Norge. Vi er blant de første som innfører bestilling kun på nett. Vi har flere daglige avganger. Nettbuss Bus4You och Nettbuss express, är det samma sak? Nja, inte riktigt. Nettbuss Bus4You är för dig som vill resa riktigt bekvämt till ett bra pris. Nettbuss. Die Datei "serrurierparis20.eu" auf dieser Website lässt nicht zu, dass eine Beschreibung für das Suchergebnis angezeigt wird. Det viktiga är att den som reser har ett korrekt bokningsnummer. Skickar ni biljetten via SMS? Gränspassering och kontroll, vad gäller? Om du inte köpt till ett avbokningsskydd i samband med biljettköpet kan biljetten inte heller bokas om. Du som anger din e-postadress i samband med bokningen ges möjligheten att köpa till platsreservation även efter slutfört köp. Translate Bli medlem i Premium Logga in. Kan jag köpa avbokningsskydd i efterhand? Vänligen kontakta oss via info nettbuss. Tillgänglighet för funktionshindrade Har du funktionshinder och planerar att resa med oss? Biljetter kan köpas via nettbuss. Det är dessutom lättare för kundtjänst att hitta din biljett om du skulle ha förlorat den. Jag vill boka om, inte avboka min biljett.

Buss4u Video

Vi tar dessvärre inte emot cyklar ombord. Biljetter kan köpas via nettbuss. Varför ska jag ange mitt mobilnummer när jag bokar? Premium, vad innebär det? Vänligen kontakta oss via info nettbuss.

Buss4u - wie

Om du inte köpt till ett avbokningsskydd i samband med biljettköpet kan biljetten inte heller bokas om. Det kan dock ta ca 30 minuter. Ja, det gör vi ifall du vid bokningen anger att du vill ha din biljett via SMS och uppger korrekt mobilnummer. Det är dessutom lättare för kundtjänst att hitta din biljett om du skulle ha förlorat den. Kontakta oss Kontakta oss Hittegods.

0 Gedanken zu “Buss4u

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *